Våre kunder

Hold musepekeren over logoene for å se uttalelser fra noen av våre kunder. Klikk i ruta for å komme til kundens hjemmeside.

kunde

Helgeland Båtservice AS

Pliktoppfyllende og god oppfølging. Gode regnskapsrapporter som kan brukes direkte til finansiering. Veldig god på budsjettoppsett. Rask ferdigstillelse av rapporter og årsregnskap. Vi opplever god dialog med regnskapskontoret og De setter seg inn i kundens behov og tilpasser seg dette. Vi er godt fornøyd med valget av Edvardsen Økonomiservice

kunde

Kvarøy Fiskeoppdrett AS

Dyktige folk med stor kompetanse innen regnskap. Har også en forståelse for det vi holder på med, noe som resulterer i at regnskapene er lette å forstå samt oversiktlige.

kunde

Lovund Engineering AS

Lovund Engineering benytter Edvardsen Økonomiservice for regnskapsføring og fakturering, vi har i tillegg hatt hjelp under etablering av selskapet. Vi er fornøyd med tjenestene som leveres, og setter stor pris på den tilgjengelighet som leveres gjennom ukentlig kontordag lokalt.

kunde

Vigner Olaisen AS

Vi har samarbeidet med Edvardsen Økonomiservice i fem år, og kan trygt anbefale selskapet. De er flinke, raske, grundige og svært serviceinnstilte - rett og slett en trivelig gjeng. I tillegg til tradisjonelle regnskapstjenester opplever vi at selskapet også kan bidra positivt på controller-siden, noe vi verdsetter høyt.

kunde

Lovundfjellet Holding AS

Vi opplever en tett og god oppfølging samt raske tilbakemeldinger ved henvendelser. Edvardsen Regnskap har en bred kompetanse og nettverk som gjør at vi velger å benytte tjenester også ut over det rent regnskapsmessige. Lovundfjellet Holding AS er svært godt fornøyd med vårt valg av regnskapsbyrå.

EDVARDSEN ØKONOMISERVICE • 8762 SLENESET • Mobil: 41 66 85 13 • Fax: 75 80 00 66 • Mail: knut@edvardsenregnskap.no
Nettsiden er utviklet av FotoEven Medieproduksjon